Sťahujeme sa

Pozitívne okolnosti nás prinútili sa presunúť do väčších priestorov.

Pamätám si na ten moment, ako keby sa to stalo iba včera, keď ma o pol šiestej ráno zobudil hlasný "výbuch" v kuchyni v našom dome. Predstavte si, vyskočíte z postele, celý dom na nohách, že čo sa stalo, utekajúc dole schodmi do kuchyne, uvažujúc aké škody som spôsobil a pri pohľade izbu, zrazu výdych.....fúúúú, našťastie iba celá podlaha zaplavená GM.  Nuž je tomu tak, že naše prvé pokusy na krásnych začiatkoch Ginger Manie prebiehali v našich domácich podmienkach v rodičovských kuchyniach. 

Hovorili sme si, že musíme nájsť nejaký priestor, kde nebudeme našou GM zaťažovať rodičovské kuchyne, aby sme neprišli o naše domovy a taaaak....

V septembri 2013, čo bude tomu už dva roky,  sme za pomoci kamarátov našli naše prvé priestory, pekných sto metrákov v Priemyselnom areáli, ako vyšité na našu prvú priestrannú výrobňu, alebo brewery, ako ju radi voláme v našom rodnom meste Prešov. Ani nám netrvalo dlho a naša výrobňa sa stala našim detašovaným pracoviskom, neskôr aj druhým domovom, pretože sme tam častokrát trávili viac času ako doma. Týmto posielame pozdrav a veľkú pusu domov za trpezlivosť a pomoc v tých časoch.

Dnes si môžeme povedať, že situácia je trochu iná, už nevaríme doma v kuchyniach, máme vlastnú výrobňu J ale akosi v kútiku duše sme verili, že raz to príde a prišlo. Totižto začali sme sa tlačiť, brať si navzájom prácu J a doterajšie priestory nám už nestačia. Výroba sa nám rozrastá ako aj počet maniacov, ktorí nám s GM pomáhajú. Pozitívne okolnosti nás prinútili sa presunúť do väčších priestorov a to doslova o dvakrát toľko čo sme mali doteraz. No nie je to super? 

S tým sú spojené aj náročné týždne sťahovania, prerábania, vybavovania aj ponocovania, ale veríme, že tým zvýšime efektivitu a viac sprofesionalizujeme našu výrobu.

Držte nám prsty. Fotky postneme čoskoro.

A inak ten výbuch v to osudné ráno bol dôsledkom zlého kvasného procesu, kedy nám vybuchla nádoba natlakovaná CO2. Veď ako sa vraví, učíme sa na vlastných chybách J

Vydané pred 3 rokmi